Termeni si conditii PDF Imprimare
Introducere
Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.aer-conditionat-ieftin.com.ro, implica acceptarea urmatoarelor termene si conditii:

Continut site si Copyright
Continutul site-ului a fost alcatuit in colaborare stransa cu reprezentantii marcilor care se gasesc pe site. De aceea Societatea nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul virtual, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia Societatii de catre reprezentantii fiecarei marci. Totusi s-au depus eforturi pentru a minimaliza toate greselile care pot aparea din editarea electronica sau manuala a informatiilor prezentate.

Fotografiiile au caracter informativ, fiecare produs este alcatuit din unitate interioara, unitate exterioara si telecomanda .


Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.

Termenul de livrare afisat se considera din momentul confirmarii comenzii. Plata 100% dupa instalare se aplica produselor aflate in stoc. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.

Toate comenzile vor fi procesate dupa confirmarea, analiza acestora si stabilirea eventualelor detalii.

Pentru orice fel de nelamurire va rugam sa ne contactati inainte de a lansa o comanda sau simultan cu lansarea comenzii

Dreptul de denuntare unilaterala:"Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului"; produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat, in ambalajul original cu toate accesoriile si consumabilele aferente (daca este cazul, inclusiv manuale, etc), fara a reprezenta urme de uzura, modificare sau consum atat in cazul produselor cat si ale accesoriilor sau/si consumabilelor ce insotesc produsele returnate, cu etichetele de garantie intacte si documentele originale care l-au insotit (factura fiscala, certificat garantie, etc).

www.aer-conditionat-ieftin.com.ro si toate informatiile continute sunt proprietate a companiei SC M.E.P.E.C. SRL

Pentru informatii suplimentare transmite-ti un mesaj la adresa de e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

 

Aveti nevoie de ajutor?

Echipa noastra este gata sa va ajute!
Sunati la: 0751-880-831     0785-886-686

ro kartlar sagust