Aer Conditionat GREE PDF Imprimare

Gree Electric Appliances, Inc. of Zhuhai, infiintata in anul 1991, a devenit cea mai mare companie din lume specializata in integrare, productie, vanzari si service de aparate de aer conditionat. În 2009, veniturile anuale din vânzari ale companiei au ajuns la 42.5 miliarde CNY. Face parte din "Top 100 companii chineze listate", clasate de revista Fortune, timp de opt ani consecutivi.

Marca de aer conditionat, Gree, produsa de catre Gree Electric Appliances  este unica marca de aer conditionat clasificata "World Brand" de catre administratia generala a calitatii, supraveghere, inspectie si carantina din China. Astazi, produsele din marca Gree sunt distribuite in mai mult de 100 de tari şi regiuni din lume. Din 1995, ca volum de vanzari si cota de piata, compania a fost nr.1 în industria chineza de aer conditionat, pentru 15 ani consecutivi, iar începand din 2005, volumul nostru de vanzari de aer conditionat pe segmentul rezidential a ocupat nr.1, timp de cinci ani consecutivi.

Ca producator specializat de aer conditionat, Gree este dezvoltator de tehnologii avansate si de inalta calitate pentru produsele de aer condiţionat, adresate consumatorilor la nivel mondial. Compania posedă acum şase baze de producţie, respectiv, în Zhuhai (sediul central), Chongqing, Hefei, Brazilia, Pakistan şi Vietnam, si are peste 40.000 de angajati. Compania a dezvoltat echipamente de aer conditionat pentru ambele segmente de piata, rezidential si comercial: 20 de varietati, 400 de serii şi 7.000 de modele pentru a satisface cerinţele diferitilor consumatori. Compania detine aproximativ 3000 de patente tehnice.Cu echipamentele GMV digital VRF, centrifuge de apă, aer conditionat DC inverter a suplinit absenta acestor produse high-tech de pe piata si din randul inteprinderilor chineze. Fiind modele care se dezvoltă in China de catre întreprinderea Gree Electric Appliances, cu ele s-a castigat o reputatie în industria internaţională.

Fabricile GREE

Sediul central al Gree ElectricAppliances Inc. of Zhuhai este situat înZhuhai, un oras cu un frumos litoral si de asemenea, una din zonele economice speciale. Fondată în 1991, la sediul de integrare R & D, s-a ocupat de producţie, vânzări şi servicii, având sapte fabrici de asamblare şi nouă fabrici de producţie pentru componentele cheie. Sediul ocupa apoximativ un milion de metrii patrati, având mai mult de 23.000 de angajaţi şi o capacitate de producţiede 17 milioane de seturi. În afară de fabricile pentru producerea de aer conditionat rezidential, la sediul central exista de asemenea, fabrici de aer conditionat pentru sectorul comercial. Pentru sectorul comercial, fabricile de aer conditionat ocupa mai mult de 80.000 m2 avand opt linii de producţie.Centrul R & D  este primul centru specializat pentru aparatele de aer condiţionat în China, şi conţine dezvoltarea producţiei şi mai multe departamente de cercetare de bază, cum ar fi Departamentul tehnologic RAC, DepartamentulTehnologic CAC, Institutul Tehnologic de refrigerare, Institutul Tehnologic pentru aparate casnice,Institutul tehnologic pentru motoare şi aproape 300 de laboratoare.

Gree Electric Appliances (Chongqing)Co Ltd. este o companie de productie aer condiţiona pe care Gree Electric Appliances i-a stabilit sediul înChongqing, în anul 2001. Aceasta fabrica a fost finalizată si a fost pusa în funcţiune pe 18 mai 2002. Pentru a satisface cererea de pe piaţă, a fost demarat al doilea proiect de extindere, la 16 iunie 2007 şi care a fost  pus în producţie laînceputul anului 2009. După extindere, capacitatea de producţie a Fabricii din Chongqing a ajuns la zece miliarde RMB. Astăzi, Fabrica din Chongqing ocupă aproximativ 350.000 m2, si are aproape 5000 de angajaţi. Este o bază importantă pentru fabricarea produselor Gree în vestul Chinei şi de asemenea cea mai mare şi cel mai avansata fabrica de aer conditionat pentru segmentul rezidential din vestul Chinei.

Gree Electric Appliances (Hefei) CoLtd. este situată în centrul high-tech pentru Dezvoltare Industrială Center din orasul Hefei. Construcţia a începutin octombrie 2006 şi a fost finalizata în iunie 2008. Aceasta fabrica produce în principal aparate de aer conditionat rezidential şi este conceputa pentru aproduce trei milioane de seturi pe an.
În scopul de a satisface cererea pe piaţă şi de dezvoltare a Gree, faza a doua de extindere a bazei a fost finalizata la sfârşitul anului 2008 şi de asemenea a contribuit la creşterea capacităţii de producţie cu două milioane de seturi, în 2009. Faza a treia de extindere, este planificata pentru a produce aer conditionat pentru sectorul comercial.

Gree Electric Appliances Do Brasil LTDA  este o fabrica de aer conditionat pe care Gree a construit-o cu investitie proprie.  A fost pusa in functiune pe 11 iunie 2001. Fabrica din Brazilia este prima fabrica Gree de peste ocean pentru fabricarea de aer conditionat. Situata în Manaus Free Trade Zone încapitala statului Amazonas, aceasta fabrica ocupa aproximativ 40.000 m2 şi are capacitate de producţiede 200.000 de seturi. Acesta este primul producător specializat pentru aparatele de aer condiţionat de tip split în Brazilia.

Dupa 9 ani de dezvoltare, marca GREE (aer conditionat) este acum al doilea brand de top la nivel local, cu reţea de vânzări răspândita în 27 de state care a realizat  în 2007  30 milioane de dolari. Avand fabrica in Brazilia, Gree s-a extins în întreaga piata sud-americana  treptat, ceea ce a facut din Gree un brand international.

Fabrica din Pakistan este a doua fabrica Gree care este situata in afara granitelor Chinei. Situata în Lahore, capitala Punjab, fabrica  ocupaaproximativ 10.000 de m2, a fostfinalizat în martie 2006. Fabrica din Pakistan produce numai aer conditionat din marca Gree si este unul dintre cei mai mari producatori de aer condiţionat din Pakistan.
Avand o politica diferita fata de producatorii care ofera produse ieftine si de slaba calitate, Gree insista întotdeauna privind strategia de dezvoltare constantă şi lansare de produse pe segmentul mediu-ridicat - deoarece cu aceasta strategie a intrat pe piaţa din Pakistan în 2001. Pentru calitatea excepţională a produselor, Gree se bucură de reputaţie în rândul distribuitorilor locali şi aconsumatorilor, devenind un "best-seller".

Fabrica din Vietnam, este a treia fabrica Gree aflata in afara granitelor Chinei. Situata în Singapore Industrial Garden în oraşul Ho Chi Minh, această bază ocupă aproximativ 11.000 m2. Acesta este pusa in functiune din aprilie 2008. Aici se produce numai aer conditionat Gree de uz casnic, fabrica din Vietnam avand o capacitate de productie de 200.000 de seturi, fiind cel mai mare producator de aer conditionat de pe piata din Vietnam. 
Cu o excelenta calitatea a produselor, servicii profesionale si gama variata de produse, Gree a stabilit o buna colaborare cu distribuitorii locali şi se bucură de reputaţie buna printre consumatori, după ce a intrat pe aceasta piata in 1999. Astăzi, există 200 de reţele de vânzări şi servicii post-vânzare pentru aparatele de aer conditionat Gree, iar magazinele care vand in exclusivitate marca Gree s-au răspândit în principalele oraşe ca Ho Chi Minh şi Hanoi. Gree este acum unul dintre cele mai importante brand-uri de pe piaţa vietnameză.

 

Aveti nevoie de ajutor?

Echipa noastra este gata sa va ajute!

Telefon & WhatsApp:   0785 886 686